Detingut un jove de 24 anys d’edat, de nacionalitat romanesa i veí d’Amposta com a presumpte autor d’un delicte de Tràfic de Drogues.

El jove va ser sorprès ahir a la tarda amb 12 bosses de Marihuana, les quals havien estat preparades per a la seva distribució, i una llauna de refresc modificada per a la ocultació de la droga amb més substància al seu interior, també es van intervenir diners en efectiu que es considera que podrien provenir de la venta de la droga. El detingut passarà a disposició judicial durant aquest matí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.