Últim programa d’aquesta temporada i per aquest motiu farem un repàs dels temes que hem tractat i que s’han convertit en un recull d’històries de vida, vivències, tradicions i cultura de les nostres terres. A la nostra taula ens acompanyen avuí tres membres del comité de Maiors que els presento tot seguit. Al meu costat Cinta Pascual (Presidenta comitè organitzador de MAIORS i directora gral. de L’Onada Serveis), a Penny Subirats (Directora de l’onada de la Ràpita i membre del comité de Maiors)i Victoria Almuni (del Centre d’Estudis Seniencs i també membre del comité de Maiors).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.