El Montsià ha sigut escenari d’un important canvi polític este mandat. Esquerra Republicana s’ha situat com a primera força per davant de l’antiga Convergència, en vots però també dominant els tres principals municipis: Amposta, la Ràpita i Alcanar. A nivell comarcal els republicans van preferir com a socis al PSC al menys fins l’1 d’octubre. Una data que ha quedat gravada a la comarca i que afectarà, de ben segur, els futurs pactes al Montsià.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre