La Terra Alta perd població. Mentre la comarca s’envelleix, els actors polítics, econòmics i socials busquen en el vi i el turisme una via de desenvolupament contraposat al model eòlic. I és que en este mandat, la comarca ha dit prou a més molins. Un consens només trencat per l’excentricitat de l’alcalde de Batea que al 2017 va suggerir annexar el seu poble a l’Aragó les setmanes prèvies al referèndum d’independència.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre