El futur de la comarca de la Ribera d’Ebre s’haurà de decidir el pròxim mandat. Amb l’apagada nuclear a l’horitzó i el tancament definitiu de la indústria química, la Ribera es juga el ser o no ser si per d’aquí una dècada no ha decidit com substituir tots els llocs de treball que es perdran. El debat sobre quin model ha de seguir la comarca es va encetar abans de començar la campanya, amb el polèmic nou abocador de Riba-roja. Un episodi que ha estat tot un terrabastall polític a la Ribera d’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre