Us heu preguntat mai què és l’art? Quin valor té? Quina perspectiva tenen els artistes? I des de quin punt de vista ho mirem els humans? Avui, a Rodat a l’Ebre, els volem parlar d’una producció d’aquesta casa que s’ha fet amb coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local i que respon aquestes preguntes i moltes altres. Un programa que va més enllà de lo superficial amb l’art i s’endinsa a parlar-ne amb un total de 12 artistes de l’Ebre i de Tarragona. A continuació, els parlem d’”Espais de Saó Fonda”, una nova proposta audiovisual que coneixem avui aquí. Benvinguts. Comencem.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.