Anem a Reus, visitem el Barri Gaudí i anem a l’estudi-menjador de la Marta Roigé. Aquesta artista ha trobat en el Pop Art la seva manera d’expressió. Al programa ens fa un repàs de la seva trajectòria i com arriba ha estar quatre anys sense pintar per trencar aquesta etapa d’inactivitat amb les experiències personal viscudes en el Tinder (app de contactes personals). Ruptures de parella que acaven representades en un quadro on els protagonistes son un objecte i un frase.
També ens dona la seva visió del paper de la dona en el mon de l’art, parla de la utilització de les xarxes socials per mostrar la seva obra i del feedback instantani que representa. Finalment ens parla de la seva passió per col·leccionar petites maquetes de Volswagen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.