Avui volem fer un homenatge a persones de les nostres terres que han estat guardonades per la seva trajectoria professional i d’implicació amb el territori. El nostre protagonista ha rebut nombrosos reconeixements, entre ells la Creu Sant Jordi, volem coneixer al senyor Jesús Masip. A més, també durant el programa comptarem amb la presència de Montse Castellà, cantant, Ricardo Gascón, organitzador dels ‘Dilluns d’Art al Forn’, i Victòria Almuni, del centre d’estudis seniencs i Creu de Sant Jordi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.