Els resultats de les eleccions generals reforcen les expectatives d’Esquerra en les 46 candidatures que ha presentat a les municipals. També esperonen el PSC. Ambdues foces encaren els comicis amb optimisme. I el Pdecat espera mantenir-se com la primera força municipalista a les Terres de l’Ebre i Catalunya.

Marató de presentació de candidatures. L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, apadrina els candidats de Junts a la Terra Alta, mentre que Ciutadans es presenta públicament a Amposta, on s’estrena. I Movem inaugura el local electoral a Tortosa.

L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre reconeix el treball i la trajectòria d’una vintena d’empreses del territori. La Nit de l’Empresari reuneix 300 persones a Tortosa i reclama unitat d’acció a les Terres de l’Ebre.

L’ampostí Josep Betalú guanya per quarta vegada consecutiva la Titan Desert, una de les curses BTT més dures del món. L’únic ciclista que ho ha aconseguit.

El riu Ebre fa ressonar Pete Seeger en el dia del centenari del naixement. Una trentena de músics i activistes fan una crida a seguir canviant el món a través del folk activista del cantautor nord-americà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.