a Ribera d’Ebre arribarà fins al final per aturar l’abocador de Riba-roja d’Ebre. Els fets de l’1 d’octubre a la Ràpita arriben al judici del procés. 70 tones d’escombraries marines a Catalunya entre el 2017 i el 2018 és el balanç del projecte ‘Mar Viva Upcycling the Oceans’. L’ampostí Josep Betalú aspira a revalidar el títol de la Titan Desert, la cursa de BTT pel desert més dura del món i que ha guanyat en les tres últimes edicions. Tortosa ret homenatge a l’escriptor Gerard Vergés.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.