Apareix una nova candidatura independent a les Terres de l’Ebre. Són Ara Sant Jaume i els Muntells, i es presenten per aconseguir portar la veu de la EMD a l’ajuntament santjaumero. El candidat a presidir l’EMD, Jonatan Subirats, recorda que no hi ha cap regidor a Sant Jaume que representi els Muntells quan els seus vots, a les municipals, suposen prop del 20%. A nivell de tot el municipi, creuen que s’ha de destinar més recursos a promocionar el turisme.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.