L’alcaldessa de Pinell de Brai i candidata d’Entesa ha confirmat que renoven l’aliança amb Movem i l’altra llista d’Entesa a la Terra Alta. Eva Amposta ha fet balanç dels poc menys de dos al capdavant de l’ajuntament, sent una de les alcaldesses més joves de Catalunya. També ha reclamat que es posin en valor els aspectes positius de les Terres de l’Ebre com a primer pas per trencar la tendència del despoblament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre