Joan Barberà,  el Coordinador Territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre és la següent persona en incorporar-se a la candidatura d’Esquerra d’Amposta. Barberà és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (UB) i diplomat en Magisteri per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Tanmateix, també té un màster en rendiment esportiu per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i té el Curs de Direcció de centres educatius del Departament d’Ensenyament.

La nova incorporació a la candidatura d’Esquerra d’Amposta, va exercir com a professor i mestre des del 2008 fins al novembre del 2018, moment en el qual es va incorporar al capdavant de la Coordinació Territorial de Joventut. Barberà, des del 2010 també és formador de l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport i fou Esportista d’alt nivell i entrenador del Club Nàutic Amposta i del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, així com assessor i promotor de múltiples activitats esportives.

Barberà s’incorpora a la candidatura d’Esquerra d’Amposta en la voluntat de sumar i aportar la seva experiència tant en el món educatiu i esportiu com en matèria de joventut “M’incorporo a la candidatura d’Esquerra d’Amposta per responsabilitat i amb la voluntat d’aportar el meu gra de sora per millorar la ciutat”. “Tanmateix, també tinc la voluntat de treballar en matèria de jovent d’una manera transversal, sent un enllaç directe entre l’Ajuntament i la Generalitat” ha afegit Barberà.

Per la seva banda, l’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, ha agraït a Barberà el fet que doni suport a la seva candidatura “Fa uns mesos Joan ens va fer confiança per ser el Coordinador Territorial de Joventut i ara fa un pas més enllà i ens dona confiança a nivell municipal anant a la llista d’Esquerra d’Amposta”. Per Tomàs “Joan Barberà és el nexe d’unió que ha de permetre que es generin sinèrgies de treball entre Ajuntament i Generalitat en matèria de joventut”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.