L’equip d’ERC-Tortosa Sí ha incorporat una de les promotores de la plataforma Tortosa-Sí, Pilar Caballé, que formarà part de la candidatura que encapçala l’advocat Xavier Faura. Caballé és professora d’educació secundària, llicenciada en Ciències Matemàtiques.

Caballé és una de les impulsores de Tortosa Sí, juntament amb Xavier Faura, una plataforma creada el 2018 per un grup de gent inquieta i políticament independent que vol treballar per la ciutat i per convertir-la en el cor que faci bategar les Terres de l’Ebre. “He decidit incorporar-me a la candidatura d’ERC-Tortosa Sí per millorar la ciutat i el futur dels tortosins i les tortosines”, ha manifestat Caballé.

L’assemblea de militants d’ERC Tortosa aprovarà pròximament la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, que serà una llista cremallera que combinarà l’experiència amb la renovació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.