L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, veu ja quasi un fet que el polèmic abocador de residus industrials s’acabi construint. A l’entrevista de l’Ebre Notícies, Suárez apunta que l’empresa vol exercir els seus drets i que l’ajuntament ja no té marge de maniobra. També ha tornat a demanar respecte als altres alcaldes de la comarca i remarca que la cultura del no allunya les inversions que la comarca necessita.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre