Al món estan desapareixent els colors, i les Superheroïnes viatjaran d’un punt a l’altre del planeta per mirar de recuperar les pedres de colors i evitar que la foscor s’apodere del planeta. Aquest és el punt de partida del nou espectacle que tindrà com a protagonistes els personatges d’Isi (Meritxell Fabregat), Cora l’Animadora (Anna Querol), Supergirl (Adela del Valle), KC l’Espia (Laia Martí) i Extrem (Ares Lara). S’anomena ‘La volta al món de les Superheroïnes‘, i l’estrenaran a l’escenari principal del teatre auditori Felip Pedrell el dissabte 23 de febrer, a les 18 h. Juntament amb aquesta, també hi haurà dos funcions més el diumenge 24, a les 12 h i les 18 h.

Segons ha explicat la directora de l’obra, Marga Julià, “molta gent ens preguntava quan els tornarien a passar coses, a les Superheroïnes. Tenen un públic molt fidel i ara hem posat fil a l’agulla per tirar endavant aquesta nova proposta“. Això sí, ha revelat que aquesta podria ser la última aventura que protagonitzen les Superheroïnes, perquè les seues integrants puguen explorar noves possibilitats interpretatives.

Julià ha explicat que, durant una hora i vint minuts, la nova obra dibuixa un viatge “molt especial i divertit” que es compon de gairebé una desena de cançons cantades en directe, acompanyades de moltes i destacades coreografies. A banda, també permetrà conèixer nous personatges, que interpretaran nous membres de la companyia. L’obra està especialment adreçada a un públic infantil, d’entre 3 i 12 anys.

Les entrades ja s’han posat a la venda al preu de 5 euros i es podran adquirir de dilluns a dijous a l’Escola Municipal de Teatre, al mateix auditori Felip Pedrell (de 17 a 20.30 h)

Les Superheroïnes es van donar a conèixer al 2016 amb un espectacle del mateix nom que va suposar un fenomen territorial, especialment entre una franja d’espectadors molt jóvens. Posteriorment, aquell mateix any, van presentar un segon espectacle: ‘El Nadal de les Superheroïnes’. Les seues integrants tenen edats compreses entre els 14 i 17 anys i acumulen entre 7 i 8 anys d’estudis a l’Escola Municipal de Teatre en la branca de teatre musical.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.