L’eurodiputat Ramon Tremosa s’ha reunit d’urgència amb representants del sector dels cítrics per abordar la crisi que pateixen els pagesos arran del tractat de lliure comerç entre la UE i els països del sud d’Àfrica i que està provocant un esfonsament dels preus i la pèrdua de la producció local. Tremosa ( PDeCAT) ha anunciat que la propera setmana formularà una sèrie de preguntes al Parlament Europeu, dirigides a la direcció general d’agricultura i competència, i reclamarà a la Comissió Europea un anàlisis urgent, però exhaustiu de la situació

Tremosa també creu que s’hauria de revisar l’entrada de productes d’importació als ports d’Europa davant la sospita que molts cítrics africans no compleixen els requisits sanitaris europeus. Una altra proposta viable, segons Tremosa, podria ser aplicar aranzels a la importació de cítrics tal com s’ha fet recentment amb l’arròs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.