Què puritans! Quina involució! Quina bestiada!… Quan t’arriba la notícia que un partit polític que tergiversa les realitats (que per exemple diu que els homes pateixen un dictadura feminista, que les tradicions del segle XXI que s’han de defensar són les de matar animals per plaer o per espectacle, que la immigració és una plaga…), ha denunciat al cantant d’un grup de música perquè en el seu espectacle es va veure un cos nu, et venen les expressions anteriors.

M’agrada molt el grup de música que presumptament ha estat denunciat, Pepet i Marieta, per la seva música, per les seves lletres, pel seu ritme, per la seva espontaneïtat, per la seva frescor i com no, pel seu espectacle.

No m’hagués pogut imaginar que algú estaria pendent de l’acte per la llengua valenciana que es celebrava a Castelló per buscar un pretext per tergiversar, una vegada més, la realitat i buscar publicitat gratuïta i, això, és el que ha intentat buscar Vox. I que consti que amb aquest article no els faig publicitat gratuïta, sinó que mostro el meu suport a “Pepet” i critico, sense pèls a la llengua, la manipulació i maquinació de l’extrema dreta.

Al vídeo es veu perfectament que graven als menors assistents al concert amb les seves famílies i així elevem al màxim el puritanisme extrem d’una gent que segons el que surt de la seva boca, de puritans res, tot al contrari: decència rància, hipocresia i falsa moral.

S’admetrà o no la presumpta denúncia, serà citat a declarar el cantant per un presumpte delicte d’exhibicionisme? Què no hi ha prou feina al jutjats, per haver de perdre el temps en banalitats i en atendre les denúncies d’un partit que vol mostrar supremacia, per sobre de tot?

Llibertat d’expressió, llibertat artística i no cal ser tan mediocres, ni buscar querellar-se de tot! Com en altres ocasions, ens podem preguntar on estan els límits: en la bona voluntat de la gent.

El grup de música en qüestió tenen una llarga trajectòria musical, les seves actuacions no tenen cap polèmica i al concert en qüestió tampoc va passar res i, el delicte d’exhibicionisme requereix una conducta en que l’autor tracta d’involucrar a un menor o a una persona amb discapacitat necessitada d’especial protecció en actes de naturalesa sexual que puguin incidir negativament en la seva “identitat sexual”.

Vox té un pensament tan antiquat, volen que els seus votants pensin que fa quaranta anys estàvem millor i per què no? Fem que una simple nuesa que fa anys formava part d’una figura delictiva d’escàndol públic, que ara ja no existeix en l’actualitat, sigui qüestionada. Quina bestiesa, repeteixo!

Qui ensenya CUL-tura, com és el que ens ocupa, no pot incórrer amb cap tipus penal, per favor.

Molt de suport a ‘Sí’ (Som el puny alçat de la paraula/ Som la sang d’aquells avantpassats / Som la veu que canviarà el curs de la història/ Som un poble en llibertat…) perquè ‘Me moles’ (Diuen que l’amor és cec/ Sintonia de mirades, veus i aulors/ Però jo el que realment crec/ és que no hi ha explicacions/ que justifiquin les passions)  i els altres, que continuïn a ‘La Cova’ (A mi em mouen els somnis, tu no abandones els teus), si volen, però que no molestin.

Advocada i mediadora a CASTELL MARTINEZ, ASSOCIADES