Gairebé falten 4 mesos per al dia de les eleccions municipals. Més Deltebre va desvetllant, a poc a poc, els integrants que conformaran la seva llista electoral. La deltebrenca,  Montse Bertomeu, és l’última incorporació i la van presentar el dimecres passat. Bertomeu ha dedicat tota la seva vida professional a l’àmbit sociosanitari treballant com a infermera. En aquest sentit, el candidat de Més Deltebre, Joan Alginet, ha afirmat que serà una peça clau dins de l’estratègia política del partit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.