Avui tenim un programa molt solidari , el dedicarem a la Marató. Aquest any la solidaritat de milers de persones anirà a la inventigació d’una malatia que d’una manera o d’altra tots coneixem d’aprop, el cáncer. Per aquest motiu hem convidat a diferents experts per parlar-nos d’aquesta malaltia: Valerie Rodríguez, oncòlo de l’HVCT Tortosa, Gerard Móra, infermer de l’HVCT Tortosa i voluntari de La Marató, i Montse Aixendri, de la Lliga contra el càncer. A més, durant el programa, coneixarem a la nostra protagonista, Angelina Cornet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.