Avui tindrem un programa molt dolcet on coneixerem les postres tradicionals de les nostres terres, aquelles que degustem en celebracions, festes tradicionals o a la sobretaula. Parlarem de farinoses, de pastissets, coquetes…, de ben segur que se’ns farà la boca aigua…

La nostra protagonista d’avui deu ser una de les persones que més pastissets ha fet en la seva vida, des del primer dia que en va aprendre ara ens ho explicarà, però primer ús la presentaré: ella és Teresa Abilio més coneguda a la Ràpita com Teresa "la Telón" si hem de comentar els seus oficis, no acabaríem, perquè ha fet i sap fer de tot, molt de camp i molta de casa, però és famosa per la seva rebosteria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.