El llagostí arrassa a les Jornades Gastronòmiques de la Ràpita

2018-12-10T23:06:42+00:004 de desembre de 2018|Connecti.cat|0 Comentaris

Avui ens hem entaulat al Restaurant Miami Can Pons de la Ràpita per parlar de les jornades gastronòmiques del llagostí. Hem conegut les desenes formes de cuinar-lo, hem fet balanç de la temporada i l’hem provat en directe! Tot això amb Joan Balagué de la #ConfrariadePescadorsdeSantCarlesdelaRàpita i Gustavo Turon.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
Escriu un comentari
X
X