Parlarem de la sèrie Tremolors que s’ha emès per Canal Terres de l’Ebre en motiu dels 80 anys de la batalla de l’Ebre. Sèrie que ens ha permet conèixer amb recreacions i testimonis de primera ma aspectes de la batalla que es va lliurar a les nostres terres. També ens endinsarem de la ma d’experts sobre el tema en els 115 dies que va durar. Però com tots saben en la primera part del programa coneixem a un protagonista, en aquest cas una protagonista. La persona que ens acompanya avui va viure en primera persona els fets que van ocórrer al territori com a conseqüència de la guerra, com ho van viure, que van sentir…coneixem a la senyora Àngels Falcó

Convidats: Roc Salvadó, Associació Amics i Amigues de l’Ebre, José Antonio Garcia León, membre del comité organitzador del congrés 80 anys d ela batalla de l’Ebre, Daniel Arasa, periodista i professor de la Universitat Pompeu Fabra, Àngels Falcó, protagonista.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.