Ens tornem a retrobar després de l’estiu amb les piles carregades i amb els deures fets. Encetem una nova temporada de Maiors on el nostre comité d’experts ha treballat per a apropar-los una mica mes a les nostres arrels, a la nostra tradició a la nostra cultura en definitiva a la nostra terra, les Terres de l’Ebre.
Farem un avanç del que ens espera en aquesta nova temporada, peró amb el vostre permís abans de posar-nos de ple en la nova temporada com ja sabeu la primera part de maiors sempre té ún protagonista i avuí hem volgult fer protagonistes a 1 de les 2 germanes que s’han fet molt conegudes al nostre territori i arreu de Catalunya a partir dels fets ocorreguts a la Ràpita el dia 1 d’Octubre.

Convidats: Cinta Pascual, Directora general de l’Onada serveis i presidenta del comité de Maiors, Salvador Fornós, Centre d’estudis Tirant lo Rall i membre del comité de Maiors, i Trini Forés, la protagonista del programa d’avui.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.