Han passat vuitanta anys de la Batalla de l’Ebre, i encara hi ha més d’un centenar de fosses de la guerra civil a les terres de l’Ebre i el Priorat. I els historiadors diuen que aquest centenar de fosses encara no són totes les que hi ha, que en pot haver-hi més. Com pot ser que encara hi hagi famílies que es preguntin on van morir els seus avantpassats? Com és possible que haguem estat durant tant de temps mirant cap a una altra banda? Tot seguit, a Tremolors: Memòria de mort.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.