Una trobada col·lectiva, diversos cinefòrums, xerrades i tallers en diferents barris de la ciutat. Són només algunes de les moltes activitats que oferirà el programa “Sempre Acompanyats en el marc del mes de la Gent Gran. Està impulsat per l’Ajuntament de Tortosa, la Creu Roja i la Fundació bancària “La Caixa” i es fa amb l’objectiu de detectar persones que viuen amb situació de soledat no volguda.

Durant tot aquest mes es fan activitats relacionades perquè la gent gran se senti acompanyada però l’Ajuntament té diverses eines per fer un seguiment a totes aquelles persones que viuen soles per detectar si necessiten ajuda.

El programa actualment atén a 61 persones grans, les quals han començat a establir noves relacions personals, veient també millorar el seu benestar diari. El mes de les activitats va començar aquest cap de setmana a la Plaça del Mercat de Tortosa amb actuacions de música i dansa.

Autor:

Comunicador.