A Tremolors aquest capítol a la cara més internacional de la Batalla de l’Ebre. Als soldats estrangers que van lluitar en els dos bàndols. Els voluntaris internacionals que van defensar la República, i els soldats italians, alemanys i d’altres països que van combatre amb l’exercit franquista.
Uns i altres eren a banda i banda del riu Ebre, i van conviure amb la població civil. Amb balls en el costat republicà. Amb processons en el costat franquista. En el capítol d’avui, ens centrem ens els brigadistes internacionals. Què se’ls havia perdut a la guerra civil espanyola?

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.