La Policia Local de Tortosa ha desmantellat una plantació de marihuana d’una finca del barri de Sant Llàtzer, on s’amagaven prop de 400 plantes en fase adulta. La investigació policial s’inicia després de rebre l’alerta d’un veí de la zona per olor de marihuana. Quan la Policia Local localitza la finca, posa en marxa un operatiu en el qual s’identifica i deté una persona que es feia càrrec de l’extensa plantació. El detingut, que va mostrar una forta resistència en el moment de la detenció, és un home de 36 anys i nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents, fins a 21, per delictes greus entre els quals destaquen diferents atracaments amb arma en entitats bancàries de l’Estat, pels quals hauria estat empresonat.

Els agents de la Policia Local van desmantellar la plantació que tenia un total de 395 plantes amb un pes de 265 quilos bruts de marihuana i que estaria valorada en uns 120.000 euros. A més es va comissar material per al cultiu, un vehicle, mànegues i dipòsits d’aigua, testos, fins a 400 cabassos, i infraestructura habilitada pel regadiu de les plantes. L’operatiu es va dur a terme el passat 4 de setembre i el detingut, després de passar a disposició judicial per un delicte contra la salut pública, va quedar en llibertat amb càrrecs.

D’altra banda, pocs dies abans, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia van dur a terme en una actuació conjunta en una finca del Grup El Temple on es van requisar fins a 22 plantes de marihuana amb un pes brut de prop de 45 quilos, i alguna caixa amb poc més de 2 quilos més de marihuana. En l’operació es va detenir un home de 41 anys i nacionalitat romanesa per un delicte contra la salut pública.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.