Els he de confessar que em pensava que era una bona notícia per a tothom que els camions grossos deixessin de circular per l’N-340, com també em va semblar, al seu dia, una bona nova la construcció de la variant de l’Aldea. Però sempre hi ha a qui li toca rebre i veu les coses des d’un altre prisma.

Reconec que em van agafar amb la guàrdia baixa els laments dels senyors dels negocis de l’N-340, ja que sense camions els restaurants i tallers de la carretera no tenen clientela. Certament, és molt humana la queixa de qui veu perillar els seus interessos, però de vegades hi ha plantejaments, com és el cas, que difícilment poden generar complicitats entre el comú dels mortals.

Els laments o les queixes, en situacions com esta, poden ser molt legítims i respectables, però si no van acompanyats d’alternatives i propostes esdevenen totalment estèrils.

Periodista.