A l’estiu al Delta de l’Ebre s’intensifica l’arribada de turistes que venen a passar les vacances a les platges i a visitar el Parc Natural. Les condicions climatològiques i l’ecosistema del Delta fan que hi hagi molts mosquits que molesten als qui visiten el territori. De moment no hi ha solució per erradicar-lo però si disminuir-ne la quantitat. Es fa amb tractaments en les zones on crien les larves. hem anat a visitar el consorci que desenvolupa aquesta tasca per conèixer-lo amb més profunditat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.