El Parc de Garbí de la Ràpita va acollir la segona edició de la Marató contra el càncer infantil, organitzada pel Centre Esportiu Johnny Montañés. Desenes de persones van participar de les activitats esportives, que enguany van ser una sessió de zumba, de body attack i d’una marató de cicló indoor de dues hores i amb 120 bicicletes desplegades.

La participació a les activitats es feia a canvi d’un donatiu que la organització destina directament als programes de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Al voltant de les activitats esportives, es van organitzar entreteniments per xiquets, sortejos i servei de barra.

Tercera edició de 24 hores nadant contra el càncer

Tots els tortosins i els ebrencs estan convidats a nadar contra el càncer. El Club de Tennis Tortosa, el Club Natació i la Lliga Contra el Càncer a les Terres de l’Ebre organitzen un any més les 24 hores nadant contra el càncer. A partir de les 12 del migdia de dissabte, qui vulgui podrà anar al club de Tennis Tortosa, col·laborar amb cinc euros, i nadar en la piscina olímpica tot el que vulgui. L’any passat, entre tots els participants, es va nedar 150.000 metres. Els fons que recull la Lliga serveixen per donar suport als malalts de càncer i els seus familiars. El president de la lliga, Francesc Vallespí, explica que la cita busca un doble repte.