Darrer programa de la temporada de Som el que Mengem amb el Restaurant Les Moles d’Ulldecona com a protagonista. El xef amb estrella Michelin, Jeroni Castell i el seu fill Pau Castell ens preparen un dels plats que la gent podrà degustar al sopar concert amb la Banda de Joaquin Sabina, Arròs negre amb galeres i carxofa sense arròs.

També, durant el programa, visitarem la parada del mercat de Sorolla, coneixerem totes les propietats dels cigrons gràcies a Mulet Hidalgo, coneixerem el restaurant més popular de les Terres de l’Ebre d’aquesta setmana, i podrem veure la nova càpsula de productes del mostrador.

AMB EL PATROCINI DE: Cafès Arabo i Sorolla Bacallaners.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: L’Espai. Arquitectura, Interiorisme i mobiliari, Silestone, Marbres de l’Ebre, Altadill Electrodomèstics, i roba Anyda de Deltebre.

Presentadora de TV.