DENÚNCIA DE L’EXTRACCIÓ DE SORRA EN PLENA ÈPOCA DE NIDIFICACIÓ

Paralitzen l’aportació de sorra a la barra litoral de la llacuna dels Calaixos de Buda des de la platja del Serrallo. L’ONG mediambiental SEO BirdLife havia denunciat l’actuació, en plena època de nidificació. Els propietaris privats de l’illa demanen actuacions a curt i llarg termini per solucionar el que consideren el cas d’emergència ambiental més greu de la Península Ibèrica.

FUNERAL LAIC CARREGAT DE CULTURA PER ACOMIADAR MANUEL PÉREZ BONFILL

La cultura ebrenca acomiada Manuel Pérez Bonfill. Un funeral laic però carregat de cultura ha servit per donar l’últim adéu a un dels grans referents culturals del territori. Algunes de les persones que el van conèixer de més prop han recitat alguns dels poemes

LA CRISI MIGRATÒRIA D’EUROPA

La crisi migratòria no és d’immigrants, sinó de la incapacitat d’Europa. És el missatge que ha traslladat el director general de Cooperació de la Generalitat des de Tortosa en el Dia Mundial de les persones refugiades.

80 ANYS DE LA BATALLA DE L’EBRE

Coincidint amb els 80 anys de la Batalla de l’Ebre, un congrés internacional contextualitzarà el conflicte i tractarà les conseqüències econòmiques i personals que encara no s’han resolt com la recuperació de cadàvers. L’objectiu és recuperar la memòria història local silenciada encara per la por.

A PUNT PER ALS JOCS MEDITERRANIS DE TARRAGONA 2018

Resten 48 hores per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que aplegaran 6.000 atletes que competiran en diverses modalitats esportistes. Un esdeveniment internacional que comptarà amb un ampli desplegament informatiu

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.