MOR L’ESCRIPTOR TORTOSÍ MANUEL PÉREZ BONFILL

Mor al 91 anys l’escriptor i tortosí Manuel Pérez Bonfill, un dels grans referents culturals a les Terres de l’Ebre. Deixa enrere una gran producció intel·lectual, mereixedora de diversos reconeixements com la Creu de Sant Jordi.

L’AUDIÈNCIA DE TARRAGONA REOBRE EL CAS DE L’ACCIDENT DE FREGINALS

L’Audiència de Tarragona reobre el cas de l’accident de Freginals. Demana un peritatge del sistema de frens del bus i l’expedient sancionador de la Inspecció de Treball sobre les condicions de salut i descans del conductor.

TRES DETINGUTS A AMPOSTA

Tres detinguts a Amposta per saquejar establiments d’electrodomèstic pel mètode de l’encastament de vehicle. La Policia Local havia planificat un dispositiu després que es registressin altres casos a Tortosa i Vinaròs.

LEO LÓPEZ, NOU ENTRENADOR DEL FC ASCÓ

Leo López serà el nou entrenador del Futbol Club Ascó.Després de conèixer la marxa de Santi Castillejo al filial de l’Osasuna, el club riberenc ha reaccionat ràpidament per trobar un substitut a la banqueta. López arriba procedent del Club Atlético Pulpileño, Almeria.

A LA VENDA LES ENTRADES PEL FESTIVAL DELTEBRE DANSA

Ja estan a la venda les entrades pel festival Deltebre Dansa que omplirà de dansa i circ el Delta del 16 al 29 de juliol, amb 40 espectacles i 80 artistes. La cita estrena un circuit que oferirà una ruta amb 8 espectacles per diversos espais del Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.