INCENDI A LES DRASSABES NICOLAU DE LA RÀPITA

Un incendi calcina les històriques Drassanes Nicolau de la Ràpita. Per causes que s’investiguen, el foc es va originar sobre les nou del vespre del dissabte, cremant les naus i vaixells que hi havia a l’exterior. Es va donar per extingit 15 hores després, diumenge al migdia. Dos persones d’una casa propera van haver desallotjades, una persona va ser traslladada a l’Hospital d’Amposta ferida lleu i la carretera d’accés al Poblenou va quedar tallada durant hores.

AFECTACIÓ DE LA CIRCULACIÓ A LES TERRES DE L’EBRE A L’AP-7

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, confirma que el govern espanyol aixecarà els peatges de les autopistes que finalitzen la seva concessió. Això afecta la circulació a les Terres de l’Ebre, perquè un dels trams que s’alliberarà és el de l’Ap-7 entre Alacant i Tarragona, que acaba l’actual contracte el 31 de desembre del 2019.

PLANTADES DE L’ARRÒS A LES TERRES DE L’EBRE

Cap de setmana de tradicions. Anirem a les plantades de l’arròs de Deltebre, Amposta i L’Ampolla, que han aplegat centenars de veïns i turistes que han homenatjat els primers plantadors del Delta.

L’HANDBOL AMPOSTA CAU A SEMIFINALS DE LA COPA CATALANA

L’Handbol Amposta Lagrama cau a les semifinals de la Copa Catalana davant el Sant Quirze, que s’ha proclamat campió. L’escenari de la fase final va ser el municipi gironenc de Bordils.

MATTEO GUIDI, GUANYADOR DE LA 29ª BIENNAL D’ART CIUTAT D’AMPOSTA

Matteo Guidi guanya amb l’obra videogràfica ‘Retomar Sonidos’ la 29ena Biennal d’ARt Ciutat d’Amposta. La mostra es podrà visitar al Centre d’Art Lo Pati fins el 29 de juliol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.