Si el 2015 ja ens va demostrar el seu talent per la música al concurs Teen Star 2 d’Adolescents.cat i l’any passat va representar Espanya a Eurovisió, Manel Navarro no hauria de faltar al disc de La Marató de TV3 enguany. Català, de Sabadell, i amb una veu fantàstica i cada cop més alt dins del panorama musical, és la persona perfecta per versionar alguna de les cançons que conformaran la nova edició del disc del programa solidari més exitós de la televisió a Catalunya.

Més enllà de totes aquelles condicions tècniques, naturals o de circumstància que em fan arribar en aquesta conclusió, n’hi ha una que brilla per si sola: la capacitat que ha tingut Manel davant de les situacions que se li han plantejat i que finalment ha estat capaç de superar, defensar molts drets i llibertats i reivindicar temes molt tabú a través de la seva música. Les seves cançons han ajudat moltes persones a veure la vida des d’una perspectiva diferent i que la seva veu i el seu talent quedi reflectit en un projecte solidari tan important com és La Marató de TV3 penso que pot tenir un resultat molt positiu en concepte d’ajuda a les persones que escoltin la seva veu.

Si en tot, li sumem escoltar a Manel Navarro en català, serà un somni i una màgia feta realitat. Endavant La Marató i endavant Manel Navarro al disc del programa.

Autor:

Comunicador.