Fa unes setmanes es va conèixer que el govern d’Aragó havia reclamat a l’ajuntament de Tortosa informació per trobar les restes de Francisco Serrano, un maqui mort en l’assalt d’un xalet dels Reguers l’any 1954. El setmanari l’EBRE ha pogut confirmar que Iranzo, company del famós maqui La Pastora, es troba al mateix cementiri dels Reguers, enterrat sense làpida. Un veí del poble que va viure els fets i l’acta de defunció així ho demostren. Aquesta és la història de pel·lícula dels últims maquis de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.