EN MARXA LA RAMPA QUE PERMETRÀ REINTRODUIR ESPÈCIES AUTÒCTONES DEL RIU

En marxa la rampa que permet els peixos salvar l’assut de la nuclear d’Ascó i duplicar el seu hàbitat a l’Ebre. L’estructura, que ha costat 93.000 euros dins del projecte Life Migratoebre, ha de permetre reintroduir espècies autòctones del riu com l’esturió.

MONTSERRAT PERELLÓ, NOVA DIRECTORA DE ST ENSENYAMENT A LES TERRES DE L’EBRE

Montserrat Perelló és des d’aquesta setmana la nova directora de ST Ensenyament a les Terres de l’Ebre. Substitueix Manolita Cid, anterior titular del departament al territori. El nomenament el va fer públic dijous el conseller Bargalló i avui tant la directora com el director adjunt, Marià Cano, han fet la primera presa de contacte.

RECOMANACIONS PER L’ABORDATGE D’AGRESSIONS SEXISTES EN ESPAIS PÚBLICS D’OCI I FESTES MAJORS

Les Terres de l’Ebre és el primer territori en estrenar uns Recomanacions per l’abordatge d’agressions sexistes en espais públics d’oci i Festes Majors. Treballa diferents aspectes de prevenció i atenció. Ara, els ajuntaments ho hauran d’adaptar a la realitat de cada municipi.

TORNA EL CAMPUS BARÇA-DIARI SPORT DE L’AMETLLA DE MAR

L’Ametlla de Mar recupera el campus Barça-Diari Sport després de l’última edició al 2012. Serà l’última setmana de juny i comptarà amb un centenar de jugadors d’entre 6 i 14 anys.

VÍCTOR AMELA I EL SEU NOU LLIBRE

Al final de l’informatiu, ens endinsarem en la darrera novel·la de l’escriptor i comunicador Victor Amela. Ha triat Horta de Sant Joan i les seves vinyes per inspirar-se en el seu darrer llibre: Los inspiradores de Amela

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.