TRES NOVES ROTONDES A LA NACIONAL 340

El govern espanyol construirà tres noves rotondes a la nacional 340 al seu pas per Alcanar, Amposta i l’Ampolla. Se sumen a les quatre que ja van anunciar fa uns mesos i a les que ja estan construïdes entre el Perelló i l’Ametlla de Mar.

FERRAN CIVIT PRESIDIRÀ LA COMISSIÓ D’INVESTIGACIÓ SOBRE EL CASTOR

El diputat per Esquerra Republicana Ferran Civit presidirà la Comissió d’Investigació al Parlament sobre el Castor. Pels republicans, aquest cas simbolitza la manera de funcionar de l’Estat espanyol, una simbiosi d’interessos, diuen, entre PSOE, PP i les grans empreses.

ELECCIONS MUNICIPALS

Avui fa tres anys de la constitució dels ajuntaments pel mandat 2015-2019. A mesura que anem coneixent els candidats per a les eleccions municipals de l’any que ve, els partits apugen el to. A Amposta, el Pdecat ha criticat avui un cop més la política de postureig del govern d’Esquerra.

RENOVACIÓ DE COMPROMÍS GRÀCIES AL PROJECTE TIQUET FRESC

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’obra social La Caixa renoven el compromís per garantir una dieta el més equilibrada possible a les persones en situació de pobresa gràcies al projecte Tiquet Fresc.

MERCAT DE FIXATGES ALS CLUBS EBRENCS

La temporada s’ha acabat i l’actualitat futbolística passa dels terrenys de joc als despatxos. Els clubs ebrencs, des de tercera divisió fins quarta catalana, ja estan anunciant els fitxatges, les renovacions o baixes de jugadors. A les banquetes també hi ha novetats, la última que s’ha anunciat, és la de Jordi Font que dirigirà l’Amposta la propera campanya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.