600 ALUMNES DE LES TERRES DE L’EBRE S’EXAMINEN AMB ELS EXÀMENS DE SELECTIVITAT

Comencen els exàmens de selectivitat a Catalunya. A les Terres de l’Ebre s’examinen 600 alumnes, una dotzena més que l’any passat. Les proves es divideixen entre comunes i específiques, i un dels canvis d’enguany és que la matèria d’història passa de ser optativa a obligatoria.

POLÈMICA OPOSICIONS EDUCACIÓ FÍSICA

I uns altres examens han vingut envoltats de polèmica. Dos ebrencs formen part de la trentena de mestres de primària d’Educació Física opositors a secundària que han denunciat irregularitats en el tribunal examinador. Apunten a una mala praxis i un presumpte cas de prevaricació i demanen que es repeteixen les proves.

REHABILITACIÓ DEL MAS DE BURTO D’HORTA DE SANT JOAN

A punt la rehabilitació del Mas de Burto d’Horta de Sant Joan. Serà visitable a partir de l’octubre i servirà per mostrar la vida rural dels Ports i les tècniques de l’arquitectura tradicional.

L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA ENGEGA UNA CAMPANYA PER FOMENTAR ELS VALORS ENTRE ELS ESCOLARS

“L’esport, on els valors guanyen” és el nom de la campanya que ha engegat l’ajuntament d’Amposta per fomentar els valors entre els escolars del municipi. Entre ells: la igualtat, el respecte o el treball en equip. Un projecte que s’aplicarà a les escoles el proper mes novembre i que compleix una de les fites que s’havia marcat el govern amb l’esport de base.

HISTÒRIA DEL CINEMA A LA COMARCA DEL MONTSIÀ

Un llibre repassa la història del cinema a la comarca del Montsià. És un treball de la Unitat d’Investigació del Cinema de la Universitat Rovira i Virgili, que s’està estenent a altres comarques. Al final de l’informatiu coneixerem com van ser les primeres projeccions, al tombant del segle XX.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.