El flamant nou president del Gobierno, Pedro Sánchez, ja té format el nou executiu amb noms com l’astronauta Pedro Duque, un fitxatge estel·lar o interestel·lar, no ho sé. Haurà de trobar vida intel·ligent al planeta. Teua.

Després tenim una majoria de dones i altres fitxatges, però ben repartidets entre comunidades autònomes, la majoria per acontentar la Caverna, com el jutge Grande Marlaska o Borrell: basc, catalana per parlar amb els catalanets desobedients, un catanyol, una basca, una andalusa dels ERE, un valencià de cultura “Sálvame”. Tot molt quadradet i per no prendre mal amb la caverna, que no accepta el canvi. Meua.

Però, enmig en tenim una de grossa: la moció de censura a Badalona. El PSC ha registrat a l’Ajuntament el document amb les signatures necessàries –les del PSC, PP i Cs– per investir alcalde el candidat socialista, Àlex Pastor, amb només 3 regidors.

Tot i que pareix que la moció de censura va de debò, els socialistes alerten l’actual alcaldessa, Dolors Sabater, que encara és a temps de dimitir per aturar-la i renegociar un nou govern. El PSC assegura que el temps de Sabater s‘ha acabat .‘No ens fa por haver de governar sols. No és el que més ens agrada, però ho farem’, diuen. Sols, sols amb tres regidors? Meua.

Uns cracks, aquests del PSC: a menys d’un any per a les Eleccions Municipals tomben un govern honest i eficient només amb la vaga excusa que l’actual consistori dóna suport al procés i als presos polítics. Ni corrupció, ni prevaricació, ni malversació ni res de res. Per acabar-ho d’arreglar, volen tombar una alcaldessa de la coalició de Podem, el principal partit que els dóna suport al Congreso. Una altra de meua.
Roma no paga a traïdors i crec que l’electorat, tampoc. Les mocions de censura injustes o sense justificació solen passar factura als que hi donen suport. Teua.

Si te dius d’esquerres i vols governar amb ministres carques per acontentar la Caverna vociferant, enfrontats amb els grups polítics que t’han fet president, Pedro, la cosa no l’entén ni déu.

Així que el PSOE, de moment, a tota màquina per semblar-se al PP i a Ciudadanos. A vore vindre.

Ni teua ni meua.