Aquesta setmana tenim la visita d’Arnau Bel, concursant de Masterchef Júnior que juntament amb Jordi Gil, president de l’Associació de Comerç i Serveis Camarles i Lligallos ens prepararà un cóc de mil fulls de cabell d’àngel
També, durant el programa, visitarem la parada del mercat de Sorolla, coneixerem totes les propietats del gall d’indi gràcies a Mulet Hidalgo, coneixerem el restaurant més popular de les Terres de l’Ebre d’aquesta setmana, i podrem veure la nova càpsula de productes del mostrador.
AMB EL PATROCINI DE: Cafès Arabo i Sorolla Bacallaners.
AMB LA COL·LABORACIÓ DE: L’Espai. Arquitectura, Interiorisme i mobiliari, Silestone, Marbres de l’Ebre, Altadill Electrodomèstics, i roba Anyda de Deltebre.
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar