MÉS PES D’ERC AL GOVERN TERRITORIAL

 

Esquerra Republicana guanyarà pes al govern territorial. Tot i que al nou Edifici de les Delegacions es preveu majoritàriament continuïtat i es dona per fet que Xavier Pallarés repetirà com a delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, hi haurà alguns canvis. Un és a Ensenyament, on la tivissana Montse Perelló substituirà l’ampostina Manolita Cid com a directora territorial.

ELS TORTOSINS ESCULLEN FER 11 ACTUACIONS

 

Gairebé 2.000 tortosins han decidit destinar els 200.000 euros dels pressupostos participatius a un total d’11 actuacions. Les que han aconseguit més vots estan relacionades amb un esport molt concret, i també en la millora d’alguns espais urbans. De seguida els repassem

 

ORGULL DE PRACTICAR ESPORT EN FEMENÍ

 

El futbol femení torna a ser protagonista aquest cap de setmana a Tortosa. Els equips del Cambrils i el Barça s’enfrontaran contra la selecció de les Terres de l’Ebre en el triangular central de la campanya #Orgullosa. Els partits arrancaran a les 10 h a l’estadi municipal i s’allargaran fins al vespre.

AMPOSTA VIATJA AL PRINCIPI DEL SEGLE PASSAT

 

Amposta ja viu la festa del Mercat a la Plaça. Aquesta tarda ha arrancat la dècima edició d’aquest viatge als origens de la població, que fins diumenge transportarà el centre ampostí al principi del segle passat. Ahir va tindre el primer aperitiu, amb els comerços com a protagonistes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.