Inauguració DeltaFira i Mescla 2018 a Deltebre

2018-07-16T17:57:10+00:0018 de maig de 2018|ebredigital.tv| |0 Comentaris


El municipi de Deltebre ha viscut una nova edició de DeltaFira i de Mescla, la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre. Han estat tres dies d’activitat frenètica amb la qual el municipi ha celebrat els 41 anys de la seva segregació amb actes pensats per a tota la ciutadania.

Com ja va essent habitual, i des de la seva recuperació per part de l’actual equip de govern, Deltafira ha estat dividida en cinc eixos diferents: el gastronòmic amb la mostra Mescla, el comercial, el cultural, el lúdic i l’institucional.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
X
X