MÉS PES D’ERC AL GOVERN TERRITORIAL

 

Esquerra Republicana guanyarà pes al govern territorial. Tot i que al nou Edifici de les Delegacions es preveu majoritàriament continuïtat i es dona per fet que Xavier Pallarés repetirà com a delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, hi haurà alguns canvis. Un és a Ensenyament, on la tivissana Montse Perelló substituirà l’ampostina Manolita Cid com a directora territorial.

 

FAURA, ÚNIC CANDIDAT D’ERC AMB TORTOSA SÍ

 

Xavier Faura presenta la seva plataforma Tortosa Sí per optar a l’alcaldia amb una coalició amb Esquerra Republicana. El degà del col·legi d’advocats és l’únic candidat que s’ha presentat a les primàries d’Esquerra. Tortosa Sí es defineix una candidatura oberta, d’esquerres i clarament independentista.  TIT3Trens Dignes qüestiona les millores a l’R-16, que s’han de traduir en un increment de freqüències entre Tortosa i Barcelona. Asseguren que responen a un compromís amb els cinc alcaldes del Camp de Tarragona. També demanen que es convoqui la Taula de Mobilitat.

LA COOPERATIVA DE L’ALDEA, DEL CAMP A LA PORTA

 

La Cooperativa de l’Aldea posa en marxa un nou sistema de repartiment exprés. Ajudarà també a millorar la situació econòmica de l’entitat, que ha de permetre començar a pagar als creditors de l’antiga secció de crèdit.

UNA MIRADA AL PASSAT AMPOSTÍ

 

Una exposició al Museu Terres de l’Ebre repassa els 10 anys d’història de la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta, que comença aquest divendres. Una mirada a les tradicions ampostines i amb autèntiques joies com partitures del mestre Suñé, material escolar dels anys 20 o indumentària pagesa i festiva.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.