Aquesta setmana repetim la visita de la xef del Bar 9. Pizzeria i Creperia de Deltebre, Marina Quiles que juntament amb el seu pare Paco Quiles que és cap de sala ens prepararà un assortiment de creps dolços i salats.

També, durant el programa, visitarem la parada del mercat de Sorolla, coneixerem totes les propietats del llobarro gràcies a Mulet Hidalgo, coneixerem el restaurant més popular de les Terres de l’Ebre d’aquesta setmana, i podrem veure la nova càpsula de productes del mostrador.

AMB EL PATROCINI DE: Cafès Arabo i Sorolla Bacallaners.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: L’Espai. Arquitectura, Interiorisme i mobiliari, Silestone, Marbres de l’Ebre, Altadill Electrodomèstics, i roba Anyda de Deltebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.