La interactivitat, l’accessibilitat, la immediatesa… esdevenen un plus en l’exercici periodístic de l’era digital que enriqueix la comunicació.

El periodisme digital no implica cap canvi en l’essència del periodisme, però sí en la presentació. Aquest és ara el desafiament que us plantegeu i que esperem que aconseguiu com al llarg de la vostra trajectòria heu fet amb els reptes fixats.

Des del Consell Comarcal del Baix Ebre us desitgem tota mena d’encerts en aquest nou pas endavant que doneu per consolidar el periodisme digital al Baix Ebre i al conjunt de les Terres de l’Ebre, i us recordem que, com hem fet sempre, donem suport a totes les iniciatives encaminades a millorar la nostra societat de la informació, absolutament essencial per al nostre desenvolupament social, cultural i econòmic.

Presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre i Alcaldessa de Camarles.