Ens trobem davant un context i situació difícil en general, on els àmbits impregnats per injustícies són, per desgràcia, masses. Política, economia, drets humans, societat, sanitat, igualtat, etc., la llista és molt llarga i encara queda molt camí per recórrer, en el qual hem de treballar tots, conjuntament, per tal d’aconseguir un món millor.

Per aquest motiu esdevé fonamental que tothom aporti el seu granet de sorra per lluitar contra les desigualtats socials i poder garantir una societat millor pels nostres fills. En aquesta línia, com a presidenta de l’Associació de Dones Empresàries i Directives Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE), vull manifestar el meu orgull en la feina ben feta, durant tants anys, que realitza dia a dia Ebredigital.cat i per aquesta nova etapa que emprèn.

És important fer referència a la trajectòria professional que suposa aquest mitjà de comunicació, el qual aposta fermament pel territori, per donar veu a la ciutadania i als seus successos, així com per donar visibilitat a les dones ebrenques.
Cal fer esment que es tracta d’un mitjà que vetlla dia a dia per oferir un servei informatiu de qualitat, cosa que esdevé un dret de la societat i, a més, cal subratllar que és una plataforma que està al costat de les dones.

En conclusió, vull felicitar a tot l’equip humà que fa possible Ebredigital.cat, i donar-vos l’enhorabona per aquesta nova iniciativa i etapa de rellançament que impulseu per tal de seguir sent tot un referent de la comunicació territorial de confiança, gràcies!

Directora General de l’Onada Serveis i Presidenta d’ADEDE.