Com a representant de la comarca de la Ribera d’Ebre rebo la notícia d’aquest nou canal d’informació amb una alegria immensa perquè nosaltres volem ser visibles a qualsevol lloc del món, volem fer-nos sentir, volem que se’ns conegui i que se’ns visiti. I, per això, obrir una nova finestra informativa al món és una molt bona notícia.

Si alguna cosa és important als nostres dies és la informació de proximitat; només som lo que ens projectem, expliquem i exportem. La comunicació és vital als nostres temps, quan la immediatesa porta pressa i tot ha de ser per abans-d’ahir. Sou uns bons professionals i per això tots nosaltres us fem confiança.

Els mitjans sous els encarregats de fer arribar el sentit de les nostres paraules. Sabeu el poder que teniu i només des de la confiança podem anar de la mà.
Avui, de nou, us allargo la mà per caminar plegats pel nostre territori, per la nostra comarca, per tots els racons dels 14 municipis més els 3 pobles. 17 realitats que compartim comarca, viatge, il·lusions i preocupacions.

Tenim a punt patrimoni, història, paisatge, festes, cultura, indústria, vins, oli, fruita dolça, formatges… i un riu que ens vertebra i estima, i que estarem encantats que ens ajudeu a compartir.
Som una comarca plural i diversa, viva i activa, que estima la vida i que considerem la llibertat d’expressió com l’eix d’una societat demòcrata del segle XXI.

Molts èxits!

Presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.