LA CASERNA DE LA NUCLEAR NO TÉ LLICÈNCIA D’OBRES

 

La nuclear d’Ascó ha aixecat sense llicència l’edifici que ha d’acollir la nova caserna de la Guàrdia Civil a l’interior del recinte. L’Ajuntament va paralitzar l’obra perquè no disposava dels permisos preceptius i ara la Comissió d’Urbanisme haurà de determinar si legalitza l’obra o obliga l’enderroc. La notícia l’ha avançat aquest divendres el setmanari L’EBRE.

EN MARXA LA RECOLLIDA D’ALIMENTS A TORTOSA

 

Més de 600 voluntaris participen avui i demà a la recollida d’aliments de Tortosa. El Banc dels Aliments organitza aquest recapte a la capital del Baix Ebre per cobrir les necessitats de les famílies amb menys recursos. Fan una crida especialment a aliments bàsics com la llet o l’oli.

 

AMPOSTA HOMENATJA ELS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL

 

Una actuació policial que va salvar la vida d’una dona al canal, o el lliurament d’un sobre ple de diners trobat al carrer han sigut algunes de les actuacions que avui han sigut homenatjades a Amposta. L’Ajuntament ha agraït l’esforç que els agents fan en el compliment del servei, i que de vegades els posa en situació de risc personal.

BETALÚ CONQUEREIX LA TERCERA TITAN DESERT

 

I ja és oficial: Josep Betalú ha guanyat per tercer any consecutiu la Titan Desert, la prova de BTT que aquests dies ha transcorregut pel desert del Marroc. Tot i la duresa de la competició, Betalú s’ha imposat amb molta autoritat davant els competidors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.